Kostas. Powered by Blogger.

Thursday, November 27, 2008

ne zâmbesc candidaţii
Cu toţii în aceste zile suntem plini de griji ca bogatul din Evanghelie „ce voi face ?”, ce vor face aleşii şi alegătorii pe 30 noiembrie pentru ca sa nu ne apase prea tare umerii, Crucea Sfântului Andrei ?
În faţa îngrijorărilor noastre fireşti ne zâmbesc candidaţii ca mai apoi să zâmbim singuri . Nu-i chip să deschizi televizorul , să citeşti ziarul...să ieşi afară şi să nu vezi pe stâlpi , pe bloc,pe garduri prin porţi,la margine drumului zâmbete de...criză.
Or şti unii atât de bine că le suntem susţinătorii şi nu sancţionatorii ? Vorba unuia „mulţi deştepţi poate am văzut ,d' aia am ajuns aşa de prost ...„!
Dacă dai filmul înapoi ai putea vedea acelaş „Arcaş”, pentru că ajunge la ţintă,aceeaşi „Ghiară”fiindcă-i de la abator ,acelaş „Vânt” pentru că-i în cele patru anotimpuri,aceeaşi „Ploaie”care te inundă şi poate acelaşi cântec cu viersuri care mai de care...”Tu iei maşina eu piciorul/o transparenţă-i viitorul/Zămbeşte până la capăt dragă/Sunt ei cu ei şi noi cu noi/Ce vreţi mai mult...zâmbim la voi”!
Hai zâmbete largi deschise pentru ale noastre afişe !
Ei zâmbesc cu dor de- ajunge , noi cu dor de amar...!

Read more...

Adresa E-mail+situl parohiei

kmarinei@gmail.com

http://savinesticolonie.iasi.mmb.ro/

a

Subscribe Now:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP