Kostas. Powered by Blogger.

Tuesday, January 13, 2009

De la o zi la alta

Adesea, simt nevoia unei reviste a presei, însă mereu imi spun că are cine să o facă, sunt oameni profesionişti în mass-media şi pentru oricine e bine să fie informat la timp deşi se practică uneori şi dezinformarea şi manipularea mulţimii.
Mulţi işi primesc obolul şi trăiesc bine pentru că "unii", plătesc . Cheltuielile românilor numai ca să citească presa străină se ridică la peste 1 milion de euro anual...

Ieri, am dat peste alt sondaj realizat de publicatia Reader's Digest, impreuna cu Institutul de sondare publica IMAS : "Pompierii si preotii, cei mai de incredere din Romania "http://www.ziare.com/Pompierii_si_preotii__cei_mai_de_incredere_din_Romania_-607894.html .
Pentru mine rămâne spectaculoasă ascensiunea şi alăturarea din moment ce suntem la foc continuu şi de putem stinge focul cel veşnic.
Azi,http://www.ziare.com/Lupta_pentru_Dumnezeu_in_autobuzele_din_Spania-610335.html, m-a întristat, aşa cum şi războiul din Gaza, poartă umbre în sufletul multora.
Si într-o parte şi în alta se vorbeşte despre foc.
Şi ca sa fie şi mai multă arşită , "Un episcop anglican care isi recunoaste deschis apartenenta la comunitatea gay, va da duminica lovitura de inceput a ceremoniilor de investitura a presedintelui ales american Barack Obama " http://www.ziare.com/Un_episcop_homosexual_da_startul_ceremoniilor_de_investitura_a_lui_Obama-610287.html
Aşa, deci...vizionarii profetici pot comenta, ca să nu le pară rău(?).

Read more...

Adresa E-mail+situl parohiei

kmarinei@gmail.com

http://savinesticolonie.iasi.mmb.ro/

a

Subscribe Now:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP