Kostas. Powered by Blogger.

Friday, January 16, 2009

Parintele Justin Parvu-Apel duhovnicesc !


Apariţia pe internet a scrisorii Părintelui Iustin,http://www.razbointrucuvant.ro/2009/01/14/comunicat-din-partea-parintelui-justin-parvu-este-vremea-muceniciei-luptati-pana-la-capat-nu-va-temeti/,http://www.rostonline.org/blog/claudiu/2009/01/avva-justin-este-vremea-muceniciei.html m-a prins într-un asalt al telefoanelor si mesajelor fără precedent. Brusc, cei care nu mai dăduseră un semn de viaţă de mult timp şi-au adus aminte că am un grad de rudenie cu Părintele şi n-ar fi rău a confirma autenticitatea scrisorii ori dacă subscriu(ispititorii) la Apel.
Întrebare catalogată fără respect , oameni grăbiţi care dau de câteva zile, aproape un război mediatic...loc de comentarii fără precedent, fiindcă în vremuri de criză şi la datul cu părerea suntem cei mai buni.
Si asta n-ar fi nimic daca nu s-ar împrosca şi cu noroi, dovadă că duhul împotrivitor lucrează o parte prin marea aroganţă iar alta, cu uriaşul numit, "nepăsare".
Părintele Paisie Aghioritul, observând rănile societăţii, numea lumea contemporană GENERAŢIA NEPĂSĂRII, adăugând că nepăsarea faţă de Dumnezeu, aduce nepăsarea faţă de toate celelalte."
Acest gen de oameni au fost şi sunt uneltele ideale ale tiraniei politice, de la comunism la orice regim satanic; acest soi mişună printre noi , unii îşi spun chiar "credincioşi", dar ei vor fi călăii noştri de mâine.
Vinovaţi suntem toţi cei care ne facem pilde de NEPĂSARE,UITARE,NESTIINŢĂ(patimi sufleteşti-numite în Filocalie) favorizându-le răspândirea, cedând în faţa puterii, a şantajului, a unui interes meschin, a asigurării unui servici, a unui profit nemeritat, etc.
Să ne revenim de la nepăsare la bucuria slujirii !

Read more...

Adresa E-mail+situl parohiei

kmarinei@gmail.com

http://savinesticolonie.iasi.mmb.ro/

a

Subscribe Now:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP