Kostas. Powered by Blogger.

Sunday, July 5, 2009

Botezul unei "japoneze"

//2.bp.blogspot.com/_zqX5heLBLSo/SlJM_nBr2YI/AAAAAAAAAfI/v6Wtr3L2fUE/s320/botezul Astăzi după terminarea Sfintei Liturghii a avut loc botezul fetiţei Ema Ana-Maria Koice.Îl menţionăm ca un moment important în viaţa familiei Manole şi a parohiei noastre întrucât fiica noastră duhovnicească, Maria Manole s-a reântors după nouă ani acasă, împreună cu soţul C.Koice din "Ţara Soarelui Răsare" şi primul lucru care l-a făcut, a fost încreştinarea fetiţei lor. Intr-o lume in care globalizarea este o tendinta generală iată că românii rămân statornici în credinţă,deşi apar familii mixte,iar primirea Sfintelor Taine este dorinţă vie şi legătură sfântă de neam şi casa părintească.

Read more...

Prima Liturghie în Cetatea Neamţului, după secole lungi de tăcereDupă câteva secole de întrerupere a vieţii liturgice, sus, la Cetatea Neamţului, clopotele au răsunat din nou, chemând nemţenii la rugăciune şi meditaţie în vechea cetate a domnilor moldoveni, bastion militar al Moldovei şi al întregii creştinătăţi. După doi ani de muncă grea, în care fiecare piatră a fost aleasă şi spălată cu grijă pentru a fi apoi reaşezată în zid, vechea cetate a renăscut din propria cenuşă şi, alături de ea, a renăscut şi vechiul paraclis al cetăţii, unde ascultau Liturghia şi se spovedeau odinioară vechii domni ai Moldovei.
sursa :http://www.ziarullumina.ro/articole;949;1;25379;0;Prima-Liturghie-in-Cetatea-Neamtului-dupa-secole-lungi-de-tacere.html

Read more...

Adresa E-mail+situl parohiei

kmarinei@gmail.com

http://savinesticolonie.iasi.mmb.ro/

a

Subscribe Now:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP