Kostas. Powered by Blogger.

Friday, September 18, 2009

Despre ce ne mai grăieşte toamna ?

Toamna anului este vremea roadelor,vremea culesului,vremea socotirii.Plin de bucurie este omul care adună şi vede că nu zadarnică i-a fost truda.Nimic nu-l sperie deşi vede că fiecare rază de soare se ascunde în frunzele copacilor şi le colorează până la cădere în nopţi cu dans de vânt şi ploaie. Toamna, vine cu bucuria vorbirii,cu vise,vine portocalie din suferinţele noastre,
...cântă melancolic cu plecarea păsărilor...peste amintirile cu soare de vară,peste timpul nopţilor fierbinţi,peste anotimpul florilor.
Noi am trăit atâtea toamne câţi ani avem.Dar am trăit toamna sufletului asemeni pomului acoperit de belşugul binecuvântării? Au curs lacrimile iertării până la inundarea sufletului şi s-au vestejit "firele" pentru roadele dragostei ?
Am cules singurătatea fratelui şi pe a noastră să o încununăm dorului călător ?
Da, toamna, anotimpul recoltelor bogate, cand constatam cât de bun este Domnul,dar si cât de harnici au fost lucrătorii.

Anotimpul, in care copiilor nostri li se deschid iar portile iluminarii,anotimpul parfumului de grădină plină,anotimpul plin de ecou că după toamna vieţii...vine iarna să ne acopere culoarea întunecată, să ne lumineze nopţile grijilor.

Read more...

Adresa E-mail+situl parohiei

kmarinei@gmail.com

http://savinesticolonie.iasi.mmb.ro/

a

Subscribe Now:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP