Kostas. Powered by Blogger.

Tuesday, April 13, 2010

Lansare de carteAstăzi la ora17,a avut loc la Biblioteca judeţeană G.T.Kirileanu-Piatra Neamţ,lansarea cărţii "Profeţie mincinoasă", a Părintelui prof.Ioan Gherasim.
Cartea, propune o inedită retrăire a anului 2008, având ca pretext, în preajma bilanţului celor douăzeci de ani de la dramaticul decembrie 1989, "celebra profeţie" a lui Silviu Brucan.
Volumul-jurnal a reuşit pe de o parte să reflecte situaţia din România din punct de vedere social, economic şi religios, iar pe de altă parte, să descopere reacţia scriitorului în faţa diferitelor evenimente ale vieţii contemporane.
Pentru că lumea citeşte din ce în ce mai puţin autorul,"strigă
acestei lumi buimace"... să vină la "Lumina care luminează tuturor.Dar cum se vede, lumea stă cu spatele spre Ea".

Cred că şi din această cauză Părintele,ca de alfel toţi slujitorii, ce n-au linişte sufletească în nopţile vieţii,rugându-se şi cercetându-se, a ajuns uneori la insomnii...cuprizând într-un an cât în douăzeci, argumente care să trezească românimea, aşa cum îi cerea profesorul şi duhovnicul său(pg.335).

Găsim, deopotrivă îndemnuri,meditaţii şi eseuri puse şi adunate,cu toată simţirea şi trăirea duhovnicească a unui preot,cu preocupări alese.
Argumentul "Profeţiei mincinoase", îl descoperiţi repede dând click pentru mărirea foto-coperta

0 comments:

Adresa E-mail+situl parohiei

kmarinei@gmail.com

http://savinesticolonie.iasi.mmb.ro/

a

Subscribe Now:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP