Kostas. Powered by Blogger.

Tuesday, September 7, 2010

"BISERICA-SPATIUL LIBERTĂTII SI AL BUCURIEI TINERILOR"

Aceasta a fost tema Conferinţei semestriale misionar -pastorală, a preotilor din Protopopiatului Roznov,Jud.Neamt,sustinută de Pr.Frasilă,care s-a ţinut după oficierea Sfintei Liturghii în Parohia Podoleni II,fiind prezidată de I.P.Mitropolit Dr.Teofan ,al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.
O temă cu mari implicaţii în spaţiul trăirii libertăţii dar şi în cel al bucuriei interioare.Tinerii sunt cei care suferă cel mai mult datorită nepăsării factorilor de educaţie(Familie,Scoală,Biserică) şi a societăţii noastre în plin curs de secularizare şi globalizare.
"Războiul tinerilor", de zi cu zi este uneori inimaginabil de către adulti.Aşa se ajunge de multe ori şi la conflictul între generaţii.Dificultăţile crearii unui spaţiu al libertăţii şi bucuriei sunt destule însă important este a lucra în "via pe care ne-a dăruit-o Dumnezeu".Tinereţea este vârsta Învierii şi numai dacă gândim pe cine a înviat Domnul nostru Iisus Hristos ...A-i aduce pe tineri în Biserica este a avea viitor,,renaştere,viată de comuniune.
Orice zi este o mica viata - orice desteptare si sculare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete, orice culcare si adormire o mica moarte. (Arthur Schopenhauer).

Read more...

Adresa E-mail+situl parohiei

kmarinei@gmail.com

http://savinesticolonie.iasi.mmb.ro/

a

Subscribe Now:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP