Kostas. Powered by Blogger.

Tuesday, December 31, 2013

Anul nouNoul  an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă doresc să le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfârșitul Volumului să-l citiți cu bucurie.
 Un An Nou fericit!
Nu vă  doresc ca Noul An să vă aducă in dar îndeplinirea tuturor viselor, ci să aveți  puterea de a le face fața atunci când se vor implini. Să aveți  parte de tot ce e mai bun in viață!

Vechiul an… scris cu amintiri, presărat cu lacrimi, marcat cu trudă, parafat cu vise, semnat cu decizii, îndosariat cu sperantă, capsat cu obișnuintă… Un nou an… 
Pagini albe, fapte nescrise, noi oportunităti, noi prieteni, tărâm necunoscut, file neexplorate, colțuri drepte, șanse, oferte… Priviți inainte, oferiți  zâmbet, scrieți  curat in prefată, luati-l pe Domnul Iisus  ca indrumator și ajutor .... La sfârșit să inchideți  cartea fericiți, cu un final victorios.
 Un an binecuvantat cu Domnul Iisus Hristos!
Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteții să trecceți prin aceasta poartă in noul an și sa luați cu voi numai lucrurile bune si apoi sa inchideți poarta in urma voastră, astfel incât grijile si supărările să nu vă poată urma.
 La mulți ani!

1 comments:

Monica Daniela December 31, 2013 at 9:27 PM  

``Un an binecuvantat cu Domnul Iisus Hristos!``

*
Doamne ajuta! Asa sa fie !
La multi ani , intru Hristos!

Adresa E-mail+situl parohiei

kmarinei@gmail.com

http://savinesticolonie.iasi.mmb.ro/

a

Subscribe Now:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP