Kostas. Powered by Blogger.

Tuesday, September 26, 2017

Întrunirea DemonilorSatan întrunește convenția supremă a demonilor. In deschidere,Sarsailă spune:
Nu putem să-i oprim pe creștini să meargă la Biserică. Nu putem să-i împiedicam să citească Biblia, Scrierile Sfinților Părinți,Cărțile de învățătură ca să cunoască adevărul. Nu putem nici măcar să-i împiedicam a-și dezvolta o legătură sufletească  a credinței în Dumnezeu. Odată ce au câstigat-o, puterea noastra asupra lor este sfărâmată.
Așadar, lăsați-i să meargă la bisericile lor, lăsati-i sa aibe mesele lor incarcate, DAR furati-le timpul, astfel încât să nu le rămână timp rugăciune, Liturghie, post, fapte bune...
Asta e ceea ce vreau să faceți: a spus Diavolul!
Distrageți- le atenția de la părtășia cu Mântuitorul lor și păstrarea acelei legături vitale pe timpul zilei și dacă se poate și noaptea mai ales tinerilor!
Si cum vom face asta,au strigat demonii ?
Tineti-i ocupați, in lucrurile neesențiale ale vieții si inventați scheme nenumărate să le ocupați mințile, a răspuns el. Ispitiți-i să cheltuie, să cheltuie si să se împrumute, să împrumute, să împrumute... Convingeți- le soțiile să meargă la muncă pentru multe ore, si sotii să lucreze 6-7 zile pe săptămână, 10-12 ore pe zi, astfel încât să-și permită stiluri seci de viață.
 Tineti-i atât de ocupați încât să nu aibă timp să petreacă timp cu copiii lor. Pe măsură ce familiile lor se destramă, curând casele lor nu le vor mai oferi nici o scăpare de presiunile muncii și nici pacea! Schimbați-le mințile astfel încât să nu audă Vocea lăuntrică atât de liniștitoare sau să vadă faptele bune ale semenilor lor.
Momiti-i, să asculte radiourile si casetofoanele de câte ori sunt la volan. Să țină televizoarele, videourile, cd-urile si calculatoarele in funcție constant in casele lor si sa vadă orice magazin si restaurant din lume , să guste concediile cele mai râvnite.
Aceasta va păta mințile lor si va rupe legătura tainică cu Hristos. Umpleti-le mesele din cafenele, cu reviste si ziare. Invadați momentele când conduc, cu reclame. Pisati-le mințile cu știri violente 24 din 24 ore, pe zi!
Umpleți- le, cutiile poștale cu corespondenta nefolositoare; trimiteti-le cataloage, reclame si orice fel de scrisori si oferte promoționale la produse gratuite, servicii si speranțe false!
Păstrați fotomodele slabe si frumoase in reviste si la TV, astfel încât soții lor să creadă că frumusețea este făra îndoială cea mai importantă si să devina nesatisfăcuți de soțiile lor. Păstrati-le soțiile prea obosite ca să-și mai iubească sotii. Dati-le dureri de cap, de asemenea! Dacă ele nu vor da soților lor dragostea de care au nevoie , aceștia vor începe să caute in altă parte. Acest lucru va dezbina rapid familiile lor!
Dati-le Moș Crăciun ca să-i distragă atenția de la a-și învăța copiii adevăratul sens al Crăciunului. Dati-le un iepuras de Paști ca sa nu vorbească despre Înviere si puterea asupra păcatului si a morții.
Chiar si in vacantele lor să se epuizeze. Să-i faceți să se intoarcă din concedii obosiți. Tineti-i tot mai ocupați să nu mai iasă in natura ca să reflecte la creația lui Dumnezeu ci la grătare și băute. Apoi, trimiteti-i in parcuri de distracții,bazaruri,piețe, evenimente sportive, jocuri, teatre,concerte si filme.
Tineti-i ocupați, ocupați, ocupați!
Si când se întâlnesc la slujbe,hramuri,sfințiri implicați-i in clevetiri si șușoteli, așa încât să plece cu conștiința incărcată. Aglomerații-le viața cu atâtea cauze bune încât să nu mai aibă timp să-și caute de suflet. Curând ei vor munci cu puterile lor, sacrificandu-si sănătatea si familiile pentru binele cauzei.
Va funcționa ?
Va funcționa!
Este un plan pe cinste!
Demonii au plecat nerăbdători la îndatoririle lor, determinandu-i pe creștinii de pretutindeni să devină mai ocupați , mai grăbiți,și mai obosiți,sau... să meargă ici si colo , să ajungă nepăsători.
Să aibă timp cât mai puțin pentru Dumnezeu si familile lor. Să nu mai aibă timp să spună altora minunile și puterea Domnului nostru Iisus Hristos de a mântui vieți.
Acum să ne punem și  întrebarea  altfel:
A avut diavolul succes in planurile sale?
Tu ești judecătorul !!!
Va rog să vă cercetați, daca nu sunteți prea OCUPAȚI!

0 comments:

Adresa E-mail+situl parohiei

kmarinei@gmail.com

http://savinesticolonie.iasi.mmb.ro/

a

Subscribe Now:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP